LEKENS: Verbouwen van rijwoning met wachtruimte

/, FSC gelabeld buitenschrijnwerk/LEKENS: Verbouwen van rijwoning met wachtruimte
LEKENS: Verbouwen van rijwoning met wachtruimte2017-11-21T13:07:31+00:00

Project Description

LEKENS: Verbouwen van rijwoning met wachtruimte

Deze eengezinswoning had een uitbreiding nodig voor een kine-praktijk. De uitbouw werd op voorhand volledig uitgetekend en in het atelier voorbereid. Daardoor konden we de montagetijd beperken en paste alles mooi ineen. De zichtbare roostering aan de binnenzijde werd met een zwaluwstaartverbinding aan de randbalken bevestigd. Het skelet van 18cm werd volledig geïsoleerd met Steico FSC® houtvezel. Op de buitenzijde van het skelet plaatsten we een bepleisterbare Steico Protect FSC houtvezelplaat van 60mm dik. De witte pleisterlaag ging mooi samen met het Accoya FSC buitenschrijnwerk.

Status: afgewerkt – Architect: Studiolo Architecten

Baron de Gieylaan, De Pinte